De 3 beste fotografie-apps voor je smartphone

Een smartphone, wie heeft er tegenwoordig geen? Het zijn handige en veelzijdige apparaatjes en ze beschikken doorgaans bovendien over een camera die nauwelijks onderdoen voor een goedkope compactcamera. Voor een optimaal resultaat is wel de hulp van apps nodig en daarom vind je hieronder een lijstje met de 3 beste fotografie-apps voor smartphones.

Instagram

Instagram
Instagram is zonder twijfel een van de beste fotografie-apps voor smartphones. Instagram is een gratis app die zowel voor Android als voor iOS beschikbaar is en met de app kunnen foto’s op kinderlijk eenvoudige wijze worden bewerkt en worden gedeeld op sociale netwerken. Het feit dat de applicatie gratis te downloaden is maakt het geheel nog beter.

Photosynth

Photosynth
Photosynth is een van de beste mobiele applicaties voor het maken van panoramafoto’s. De panoramafoto kan tijdens het schieten al worden bekeken en het maken van een volledige panoramafoto is met behulp van Photosynth zeer eenvoudig. De applicatie heeft bovendien functies om foto’s die genomen zijn direct te delen op het internet. Photosynth is op dit moment gratis beschikbaar voor iOS en Windows Phone en een Android-versie is in ontwikkeling.

Adobe Photoshop Express

Adobe Photoshop Express
Photoshop is een grote naam in de wereld van de fotobewerking en ook de mobiele versie van het programma is een aanrader voor mensen met een Windows Phone, iOS of Android smartphone. De applicatie is gratis te downloaden en de app maakt het mogelijk om foto’s nemen met een timer of foto’s te bewerken. Wie gebruik wil maken van alle functionaliteit van Photoshop Express zal echter wel de knip moeten trekken, bepaalde geavanceerde functies kunnen alleen worden gebruikt na het betalen van een microtransactie.