Haal de schoonheid van de natuur naar binnen

Dat de aarde een bijzondere planeet is met de mooiste dieren en de meest indrukwekkende natuurverschijnselen zal niemand ontkennen. Als (natuur)fotograaf zijn er heel veel prachtige shots te maken en valt er elke dag weer iets te beleven. Natuurfoto’s zijn vaak zo mooi, dat je er niet alleen buiten van wilt genieten, maar ook binnen. We geven je wat tips om ook in huis deze foto’s een prominente rol te laten spelen.

Bedroom

Wall of nature.

In plaats van te kiezen om je muur een kleurtje te geven kan je gaan voor fotobehang. Kies een favoriete natuurfoto uit waar jij elke dag wel naar kunt kijken. Laat deze uitvergroten naar de afmetingen van jouw muur en beleef elke dag de schoonheid van de natuur opnieuw.

 

The bigger the better

Laat een van je mooiste natuurfoto’s drukken op canvas. Kies voor een groot formaat (hoe groter hoe beter) of voor bijvoorbeeld een drieluik. Het schilderij zal de eyecatcher zijn in jouw huis. Je denkt waarschijnlijk meteen aan de woonkamer, maar ook de badkamer, slaapkamer of keuken lenen zich hier uitstekend voor.

 

Fotogordijn

Wil je wel een grote afbeelding van de natuur in huis maar er niet constant tegenaan kijken? Dan is een fotogordijn echt iets voor jou! Wanneer je de gordijnen open hebt zie je maar een strook van de foto en is het niet te overheersend.  Kies je ervoor de gordijnen dicht te doen, dan heb je een prachtig panorama van jouw foto. Als variatie kan je ook denken aan schuifdeuren, rolgordijnen en lamellen bedrukken.